We are hiring! Projektimyyjä, Espoo

Liity iloiseen tiimiimme ja tule töihin yhdelle Suomen kansainvälisesti arvostetuimmista sisustus- ja huonekalualan brändeistä.

 

 

Etsimme nyt tiimiimme: PROJEKTIMYYJÄÄ (Asiakkuuspäällikköä)

 

Innostutko sisustushaasteista, joita saat ratkottavaksesi sisustusalan parhaiden ammattilaisten kanssa? Oletko omimmillasi, kun pääset rakentamaan kestäviä asiakassuhteita sekä olemassa olevien että uusien suunnittelija- ja yhteistyökumppaniemme luottohenkilönä? Inspiroidutko aikaa kestävistä ja laadukkaista kotimaisista designhuonekaluista?

 

Etsimme aktiivista ja tuloshakuista ammattilaista kasvattamaan kotimaan liikevaihtoamme. Haemme  tiimiimme innostavaa työkaveria ja motivoitunutta monitaituria, joka palaa halusta palvella suunnittelijoita ja asiakkaita yli odotusten. Projektimyyjänä työskentelet Innolla avainpaikalla sisustusarkkitehtien ja suunnittelijoiden oikeana käsiparina, kannat vastuun suurista projekteista sekä toimit tärkeänä linkkinä tuotekehitykseemme ja tuotantoomme. Vahvistat proaktiivisella ja systemaattisella myyntityölläsi Innon brändiä.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä vakaassa ja kansainvälisesti arvostetussa kotimaisessa designalan yrityksessä viihtyisässä työympäristössä.
 • Korkealaatuiseen tarjoamaamme sekä pitkäaikaiseen yhteistyöhön perustuvat suunnittelija- ja asiakassuhteet.
 • Mahdollisuuden edelleen kehittää asiakastyötämme ja vaikuttaa toiminnallasi erinomaiseen asiakaskokemukseen.
 • Tilaisuuden työskennellä ammattitaitoisten työkavereiden ja alan parhaiden muotoiluvaikuttajien kanssa.
 • Mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen erilaisten asiakasprojektien kautta asiantuntevan tiimin tuella.

 

Näin tulet menestymään kanssamme:

 • Verkostoidut ja olet proaktiivisesti yhteydessä arkkitehteihin ja suunnittelijoihin sekä luot luottamuksellisia suhteita kumppaniyrityksiin
 • Ymmärrät ja tunnistat, mitä arvoa voimme suunnittelijoille ja eri asiakkaillemme tuottaa ja miten sen teemme
 • Onnistut kasvattamaan nykyisiä asiakkuuksia ja tartut uusasiakashankintaan innolla.
 • Suunnittelet ja johdat asiakkuuksiasi itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta yhdessä Innon kollegoiden kanssa.
 • Panostat aikaa ja näet vaivaa menestyksen varmistamiseksi, priorisoiden luontevasti ajanhallintaasi asiakkaiden ja suunnittelijakontaktiesi eduksi.
 • Kommunikoit innostavasti ja vakuuttavasti, huomioiden eri asiakasroolien tarpeet.
 • Toimit joustavasti, tuloshakuisesti ja itseohjautuvasti kollegoitasi tukien kehittämällä jatkuvasti toimintaa sekä sisäistä yhteistyötä.

 

Onnistuaksesi tässä roolissa sinulla tulee olla kokemusta B2B-myynnistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kuunnella. Nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Odotamme sinulta hyviä priorisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja, teknistä ymmärrystä sekä luovaa ajattelua. Hotelli-, auditorio- tai muu vastaava sisustusalan kokemus sekä henkilökohtaiset suunnittelijakontaktit katsotaan eduksesi.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Friisilässä. Toimesi on liikkuva ja edellyttää matkustamista.

 

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävään tästä viimeistään 24.5.2024. Toimi nopeasti, sillä etenemme prosessissa jo hakuajan aikana. Liitäthän palkkatoiveesi hakemukseesi.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tehtävästä ja yrityksestämme.

Voit soittaa minulle pe 3.5. klo 15-16 tai pe 17.5. klo 15-16, Lauri Laaksonen, kotimaan myyntipäällikkö +358 40 5727756.

 

Inno on vuonna 1975 perustettu kotimainen design-huonekaluja valmistava kansainvälisesti tunnettu yritys. Yhteistyökumppanien avulla muodostamme maantieteellisesti kattavan jakeluverkoston palvelemaan asiakkaitamme, jotka hakevat kestäviä, persoonallisia sekä inspiroivia kalustus- ja sisustusratkaisuja erityyppisiin tiloihinsa. Tuotteillamme on ratkaistu mm. hotellien, ravintoloiden, lentokenttien, toimistojen, erilaisten kohtaamistilojen ja muiden julkisten tilojen kalustamistarpeita. Mallistomme räätälöidään asiakaskohtaisesti ja valmistetaan laadukkaasti sekä vastuullisesti ISO 14001:2004 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti. Omaleimaiset ja muuntautumiskykyiset tuotteemme ovat voittaneet useita kansainvälisesti arvostettuja muotoilualan palkintoja. Tuotamme toiminnallisia design-huonekaluja arkkitehtien työkaluiksi – ”tools for architects”.

News Archive