We are hiring! Viennin myyntipäällikkö

Etsimme VIENNIN MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

 

 

Oletko omimmillasi, kun pääset rakentamaan kestäviä asiakassuhteita sekä olemassa olevien että uusien yhteistyökumppaniemme luottohenkilönä? Innostutko sisustushaasteista, joita saat ratkottavaksesi sisustusalan parhaiden ammattilaisten kanssa? Haluatko tulla osaksi suomalaista menestystarinaa ja kehittää yrityksen vientiä seuraavalle tasolle?

Päätehtäväsi on Innon kansainvälisen myynnin ja kumppaniverkoston kasvattaminen sekä kehittäminen vastaten noin puolesta yhtiön liikevaihdosta. Teet tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa motivoiden, kouluttaen ja tukien heitä kasvattamaan Innon tuotteiden myyntiä. Työskentelet avainroolissa sisustusarkkitehtien ja -suunnittelijoiden oikeana kätenä, vastaat asiakasprojekteista sekä toimit tärkeänä linkkinä tuotekehitykseemme ja tuotantoomme. Vahvistat proaktiivisella ja systemaattisella asiakastyölläsi Innon brändiä. Osallistut myyntistrategian sekä -budjetin laadintaan ja vastaat suunnitelmien toimeenpanosta. Suunnittelet ja toteutat vientimarkkinoiden tavoitteista johdettuja markkinointitoimenpiteitä. Toimit vientiassistentin esihenkilönä.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä vakaassa ja kansainvälisesti arvostetussa kotimaisessa designalan yrityksessä viihtyisässä työympäristössä.
 • Korkealaatuiseen tarjoamaamme sekä pitkäaikaiseen yhteistyöhön perustuvat kumppani- ja asiakassuhteet.
 • Mahdollisuuden kehittää yrityksen toimintaa ja vaikuttaa toiminnallasi erinomaiseen asiakaskokemukseen.
 • Tilaisuuden työskennellä ammattitaitoisten työkavereiden ja alan parhaiden muotoiluvaikuttajien kanssa.
 • Mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen erilaisten asiakasprojektien kautta asiantuntevan tiimin tuella.
 • Monikulttuurisen toimintaympäristön eri maissa toimivien asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

 

Näin tulet menestymään kanssamme:

 • Ylläpidät ja luot luottamuksellisia suhteita kumppaniyritysten kanssa sekä olet aktiivisesti yhteydessä arkkitehteihin ja suunnittelijoihin.
 • Onnistut kasvattamaan nykyisiä asiakkuuksia ja tartut uusasiakashankintaan innolla.
 • Suunnittelet ja johdat asiakkuuksiasi itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta yhdessä Innon kollegoiden kanssa.
 • Panostat aikaa ja vaivaa menestyksen varmistamiseksi, priorisoiden luontevasti ajanhallintaasi asiakkaiden eduksi.
 • Kommunikoit innostavasti ja vakuuttavasti, huomioiden eri asiakasroolien tarpeet.
 • Toimit joustavasti, itseohjautuvasti ja kollegoitasi tukien kehittämällä jatkuvasti toimintaa sekä sisäistä yhteistyötä.

Onnistuaksesi tässä roolissa sinulla tulee olla kokemusta kansainvälisestä B2B-myynnistä ja jakeluverkoston hallinnasta. Ymmärrät ja tunnistat, mitä arvoa voimme asiakkaillemme tuottaa ja miten sen teemme. Osaat rakentaa luottamusta ja löytää mahdollisuuksia yhdessä asiakkaidesi kanssa. Kokemus designalalta katsotaan eduksesi.

Kommunikoit sujuvasti englanniksi ja suomeksi.  Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ulkomailla, arviolta 50–60 päivää vuodessa. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Friisilässä.

 

Kiinnostuitko?

Hae tähän tehtävään tästä viimeistään ma 27.11.2023. Toimi nopeasti, sillä etenemme prosessissa jo hakuajan kuluessa. Liitäthän palkkatoiveesi hakemukseesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tehtävästä ja yrityksestämme. Voit soittaa minulle perjantaina 3.11. klo 10-11.30 tai perjantaina 17.11. klo 10-11.30, Niklas Korhonen, toimitusjohtaja +358 45 6779997.

 

Tutustu yritykseemme: www.inno.fi

 

Inno on vuonna 1975 perustettu kotimainen design-huonekaluja valmistava kansainvälisesti tunnettu yritys. Yhteistyökumppanien avulla muodostamme maantieteellisesti kattavan jakeluverkoston palvelemaan asiakkaitamme, jotka hakevat kestäviä, persoonallisia sekä inspiroivia kalustus- ja sisustusratkaisuja erityyppisiin tiloihinsa. Tuotteillamme on ratkaistu mm. hotellien, ravintoloiden, lentokenttien, toimistojen, erilaisten kohtaamistilojen ja muiden julkisten tilojen kalustamistarpeita. Mallistomme räätälöidään asiakaskohtaisesti ja valmistetaan laadukkaasti sekä vastuullisesti ISO 14001:2004 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti. Omaleimaiset ja muuntautumiskykyiset tuotteemme ovat voittaneet useita kansainvälisesti arvostettuja muotoilualan palkintoja. Tuotamme toiminnallisia design-huonekaluja arkkitehtien työkaluiksi – ”tools for architects”.

News Archive