We are hiring – Projektimyyjä / Contract Sales, Espoo

Haemme PROJEKTIMYYJÄÄ

 

 

Inspiroidutko aikaa kestävistä ja laadukkaista kotimaisista designhuonekaluista? Palatko halusta ratkaista päivittäisiä sisustushaasteita yhdessä alan parhaiden sisustusarkkitehtien kanssa? Liity iloiseen joukkoomme ja tule töihin yhdelle Suomen kansainvälisesti arvostetuimmista sisustus- ja huonekalualan brändeistä!

 

Haemme tiimiimme innostavaa työkaveria ja motivoitunutta monitaituria, joka palaa halusta palvella suunnittelijoita ja asiakkaita yli odotusten. Projektimyyjänä työskentelet Innolla avainpaikalla sisustusarkkitehtien ja suunnittelijoiden oikeana käsiparina, kannat vastuun suurista projekteista sekä toimit tärkeänä linkkinä tuotekehitykseemme ja tuotantoomme. Etsimme aktiivista ja tuloshakuista ammattilaista kasvattamaan kotimaan liikevaihtoamme.

 

Odotamme sinulta hyviä priorisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja, teknistä ymmärrystä, luovaa ajattelua, materiaalituntemusta, tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään kolmen vuoden alan työkokemusta. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja osaat kuunnella asiakasta. Kannat vastuuta oma-aloitteisesti ja työskentelet tuloshakuisesti. Olet tottunut vauhdikkaaseen työtahtiin ja hallitset Microsoft 365 ympäristön perusohjelmat. Hotelli-, auditorio ja muu vastaava sisustusalan kokemus sekä henkilökohtaiset suunnittelijakontaktit katsotaan eduksesi.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakaassa ja kansainvälisesti arvostetussa kotimaisessa designalan yrityksessä, mukavassa ja sopivan haastavassa työympäristössä. Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia ja perustuvat niin tuotteiden kuin palvelunkin osalta korkeaan laatuun ja asiakkaiden luottamukseen. Pääset työskentelemään luovien ja ammattitaitoisten työkavereiden sekä Suomen ansiokkaimpien muotoiluvaikuttajien kanssa. Toimesi on liikkuva ja edellyttää matkustamista. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Friisilässä aivan Länsiväylän tuntumassa.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat Innon Kotimaan myyntipäällikkö Lauri Laaksonen puh. 040-572 7756 sekä Innon toimitusjohtaja Niklas Korhonen. Niklaksen tavoitat parhaiten tiistaisin ja torstaisin klo 14:30 – 15:30 numerosta 09-8870 380.

 

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla ”PROJEKTIMYYJÄ” osoitteeseen jobopportunity@inno.fi .

 

Inno on vuonna 1975 perustettu, täysin suomalaisessa omistuksessa oleva kotimainen design-huonekaluja valmistava perheyritys ja brändi, jonka tuotteita myydään ympäri maailman. Mallistomme räätälöidään asiakaskohtaisesti ja valmistetaan laadukkaasti sekä vastuullisesti ISO 14001:2004 ympäristöjärjestelmän mukaisesti. Omaleimaiset ja muuntautumiskykyiset tuotteemme ovat voittaneet useita kansainvälisesti arvostettuja muotoilualan palkintoja. Tuotteitamme löytyy julkisista tiloista niin hotelliketjuista, ravintoloista, lentokentiltä, kulttuurirakennuksista, julkishallinnon tiloista kuten ministeriöistä kuin lukuisista muistakin liiketiloista kansainvälisesti.

News Archive